Star parasit de iubit in vacata. Afla care este motivul

0

Am citit recent un articol despre o tanara populara pe retelele de socializare care a fost recent parasita de iubitul ei din cauza ca nu aparea in fotografiile ei de pe retelele de socializare. Cu toate ca barbatul a insistat sa apara in fotografiile iubitei lui aceasta a refuzat vehement.

Potrivit Protv cuplu se afla in vacanta cand deodata femeia s-a trezit singura. Este alarmant sa vedem cat de mult ne influenteaza retelele sociale in viata personala. Oamenii au ajuns sa renunte la omul iubit doar pentru faptul ca nu apar impreuna in pozele postate pe retetele de sociale. Oare iubirea a ajuns sa fie doar o fala? Ne place sa ne afisam intr-o relatie decat sa traim, practic alaturi de persoana de langa noi si se ne bucuram cu adevarat de relatie. Daca faci poze doar pentru a te afisa pe Facebook si nu pentru a-ti crea amintiri atunci intreaga omenire merge pe un drum gresit.

Cuplul din aceasta stire socanta era in Tulum, Mexic atunci cand partenerul a inceput sa o intrebe pe tanara de ce nu posteaza fotografii in care apar impreuna. Aceasta a incercat sa ii spuna partenerului ei ca trebuie sa apara singura pentru fanii ei. „E un fapt. Am nevoie de aceste fotografii din vacanță ca să pot vinde diverse produse. Așa funcționează acest job. Putem face cât de multe fotografii dorește, dar am nevoie ca Instagramul să rămână de-o parte”,  a mai declarat tanara.

Tanara a primit un discount considerabil de la hotelul la care s-a cazat cu conditia sa posteze fotografii din resort pe retelele de socializare. In plus aceasta a acoperit si cheltuiala barbatului cu mancarea, biletele de avion si multe altele. Destul de bine pentru o vacanta, nu-i asa? Cu toate astea barbatul s-a infuriat teribil ca nu apare in poze si a decis sa isi paraseasca iubita celebra.

Retelele de socializare au ajuns sa conteze tot mai mult. Foarte multe persoane sunt dependente de ele iar modul de viata pe care unele femei sau barbati il afiseaza a ajuns sa devina un tel. Nimic nu este mai gresit ca asta. Iubirea si relatiile fizice pe care le ai cu oamenii trebuie sa conteze mai mult decat faima in lumea virtuala. In concluzie sunt de parere ca nu ar trebui sa iti pui in pericol relatia pentru o faima trecatoare pe retelele de socializare. Timpul va trece iar tu vei deveni doar un necunoscut.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *