Nouă interfață Facebook va avea trei fluxuri de conținut

0

Facebook vrea să ofere utilizatorilor o nouă interfață a rețelei de socializare prin care să se permită accesul rapid la alte două feed-uri, pe lângă cel generat de algoritm, factor ce va duce la creșterea timpului petrecut în online.

Compania testează la momentul de față o versiune beta a aplicației de Facebook în care fluxul algoritmic are două noi feed-uri, accesibile utilizatorilor, respectiv unul pentru postări recente și unul pentru postările deja văzute. Noua interfață dezvoltată de Facebook are la bază tab-uri, facilitând accesul, în funcție de preferințe, la cele trei tipuri de fluxuri: cel stabilit de algoritm, cel în care postările sunt ordonate invers cronologic și cel în care apar postările văzute deja. Dacă noua versiune va fi implementată oficial în platformă și se dovedește a fi suficient de atrăgătoare pentru nevoile utilizatorilor, compania  va face publică versiunea și o va integra direct cu aplicația oficială Facebook, factor care ar putea duce la descoperirea a trei noi opțiuni de sortare rapidă, denumite: Most Relevant, Most Recent și Already Seen.

Noile modificări vin cu gândul de a ține utilizatorii cât mai lipiți de rețeaua lor de socializare, oferind acces rapid la aceste tipuri de sortare a conținutului. Feed-urile vor rămâne la fel, singurul factor care se modifică fiind cel de facilitare al accesului mai rapid între ele. De asemenea, modul de sortare invers cronologică poate fi utilizat și în prezent, funcția fiind găsită în cadrul tab-ului More din aplicația mobilă și în coloana din dreapta a site-ului. Totodată, pentru postările deja văzute, există o pagină specială știută doar de câțiva utilizatori.

Noua actualizare speră să schimbe cu mult interacțiunea utilizatorilor cu platforma de socializare și totodată să îi țină cât mai aproape de ea, numărul noilor utilizatori crescând constant de la zi la zi. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *